Referenssit

Tarjoamme yrityksesi kokoiset taloushallinnon palvelut, jotka räätälöimme toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Toimimme avoimesti ja ajallaan – haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Lue asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme!

Asiakkaitamme

Laukkanen & Suutarinen / M-Market Sukeva

Salmen Kiinteistö Oy

Savon ap asennus Oy

Stonehammers Oy

G-Tronic

Voi luottaa siihen, että meitä neuvotaan ja autetaan suunnittelemaan asioita. Sen vuoksi ollaan saatu todellista liiketoiminnallista etua. Lisäksi arvostan pysyvyyttä. Tiedän aina kehen olen yhteydessä ja vastaukset saa nopeasti. Viestintä on vaivatonta ja nopeaa.

Janne Mäntyharju, G-Tronic Oy

Nenäpäivä
-säätiö

Aito ihminen hoitamassa meidän asioitamme. Mutkattomuus ja kyky ymmärtää mitä koitan selittää. Voin luottaa siihen, että mahdolliset virheeni huomataan ja korjataan. TulosSatama haluaa oikeasti tukea kannattavuutta ja esittää erilaisia vaihtoehtoja.

Riina Paasio, Nenäpäivä -säätio  

Stonehammers

Palvelua aidosti ihmiseltä ihmisille ja yrittäjältä yrittäjälle. Tunnen itseni asiakkaana tärkeäksi, kun meidän eteen nähdään vaivaa. Kysymyksiin saa aina vastauksen ja asiat väännetään niin rautalangasta, että varmasti ymmärrän asian. Voi aina luottaa siihen, että asiat hoidetaan parhaalla tavalla.

Paulus kivijärvi, Stonehammers Oy