Yritysesittely

TulosSatama

Olemme yrittäjän paras liiketoimintakumppani. Perehdymme huolellisesti yritykseesi, jotta voimme olla tukenasi talouden hallinnassa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Hoidamme kirjanpidon aina ajallaan ja selitämme talousasiat sinulle ymmärrettävästi. 

Taloushallinnon kokenut asiantuntija

TulosSatama on vuonna 2015 perustettu tilitoimisto, joka palvelee isoja ja pieniä, aloittavia ja pitkään toimineita yrityksiä kaikilla toimialoilla. Yrittäjä Heidi Savukoskella on lähes 20 vuoden kokemus kirjanpidosta. Hänen lisäkseen TulosSatamassa työskentelee kolme taloushallinnon ammattilaista.

”Voi luottaa siihen, että meitä neuvotaan ja autetaan suunnittelemaan asioita. Sen vuoksi ollaan saatu todellista liiketoiminnallista etua.”

(Janne Mäntyharju, G –Tronic Oy) 

Luotettava kumppanisi

Hoidamme taloushallinnon päivittäisestä kirjanpidosta tilinpäätökseen jämptisti, sovitussa aikataulussa ja lainsäädännön vaatimalla tavalla. Muistutamme sinua tärkeistä päivämääristä, annamme kullanarvoisia vinkkejä taloudenpitoon ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi avoimesti. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia – ja siinä olemme onnistuneet, sillä iso osa uusista asiakkaista tulee meille suositusten kautta.

”Voi aina luottaa siihen, että asiat hoidetaan parhaalla tavalla. ”

(Paulus Kivijärvi, Stonehammers Oy) 

Olemme lähelläsi

Toimistomme sijaitsee Kuopion satamassa, mutta palvelemme joustavasti koko maan alueella. Käytössämme on markkinoiden johtavat taloushallinnon ohjelmistot Procountor ja Netvisor, joiden avulla voimme hoitaa taloushallinnon täysin sähköisesti. Asiakkaanamme saat nimetyn yhteyshenkilön, jonka tavoitat niin puhelimella kuin sähköpostillakin. Olemme lähelläsi aina, kun tarvitset tietoa taloudesta ja tukea päätöksentekoon.

”Aito ihminen hoitamassa meidän asioitamme.”

(Riina Paasio, Nenäpäivä -säätiö) 

Tarjoamme mielenrauhaa

Ymmärrämme yrittäjän kiireet ja yrityksen pyörittämiseen liittyvät haasteet. Autamme sinua yrityksesi talouden hallinnassa ja pidämme numerot ajan tasalla, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

”Voi luottaa 100-prosenttisesti. Suosittelen muillekin yrittäjille!”

(Jarkko Laukkanen, Laukkanen & Suutarinen, M-market Sukeva) 

Heidi Savukoski

Yrittäjä, kirjanpitäjä, KLT

”Olen ollut taloushallinnon tehtävissä lähes 20 vuotta. Tutuiksi ovat tulleet erikokoisten yritysten kirjanpito-, tilinpäätös- ja verotusasiat aina yritysjärjestelyjä ja verosuunnittelua myöten. Tykkään monipuolisesta työstä alalla, joka kehittyy koko ajan ja jossa saa kehittää itseään jatkuvasti. Minusta on myös mukava tehdä töitä yrittäjien kanssa ja auttaa heitä liiketoiminnan kehittämisessä.”

Jonna Sirviö

”Pidän työstäni kirjanpitäjänä erityisesti siksi, että pääsen tutustumaan moniin eri aloihin ja yrityksiin. Työpäivän jälkeen rentoudun juoksu- tai hiihtolenkillä. Olen myös innokas penkkiurheilija: suosikkilajejani ovat pesäpallo ja hiihto.”

Mari Hiltunen

”Olen työskennellyt erilaisissa talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä eri kokoisten asiakkuuksien parissa noin 20 vuotta. Kirjanpitäjän tehtävässä minusta on parasta se, että yksikään päivä ei ole samanlainen ja työssä kehittyy koko ajan. Työssäni minulle tärkeintä on auttaa asiakkaita menestymään liiketoiminnassaan ja sujuvoittaa taloushallinnon prosesseja.”

Veera Rautiainen

”Kirjanpitäjän työssä pidän monipuolisista työtehtävistä sekä mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistaan. Vapaa-ajalla viihdyn kuntosaliharrastuksen parissa.”

TulosSatama

Yrityksesi kokoiset taloushallinnon palvelut.